GÖR SAMMA SAK SOM ER

Yes, jag gör samma sak som er, går in på bloggen och kollar om jag har uppdaterat, men det har jag tamefan inte gjort. Inspirationen ligger på noll, och bättre att inte blogga alls än att blogga med värdelösa inlägg!


TRÅKIGT PÅ BUSSEN

 

Så skriver lite till.. Vet inte änns om jag sitter på rätt buss, tittade inte när jag klev på. Men jag känner igen lite folk som åker samma buss som jag.. Fast dom har klivit av.. Får se vart jag hamnar. Sitter och stör mig på att jag har fula skor för att jag har ont i foten. Nu åker bussen! Hoppas det blir rätt för jag orkar inte gå i regnet. Åh blev rätt. Söt tant på bussen som tryckte på stop samtidigt som mig. Och nu är jag söt under mitt paraply. Under My umbrella. Ful. Snart i skolan nu. Träffa mina fina klasskompisar. Yay. Hejdå. Ful inlägg. [min söt klass]

(bilden har förövrtigt Fanny fixat)


I VÄNTAN PÅ BUSSEN

Ajjemän, tar en otroligt kreativ outfitbild i busskuren. Kung. Iaf sovmorgon idag så just nu står jag och väntar på bussen som kommer nu. Såklart så regnar det i den här jävla staden. Fuck it. Skiter i allt och drar till Kreta på torsdag. Rebell, nä. Sommar lov på onsdag. Det flyter på bra hära. Puss.


BILDLÖSJÄVLAFÖRKLARIIIIIIING

Hallu. Nu är det ju så att tandläkarjävlarna har spänt min tandställningsjävel. Och det gör ont. Idag äre brännbolls dag och min klass ska va transvestiter. Blir galet! Ajjemän, bloggar om det senare! Puss.


BRA DAG!

Idag har varit en bra dag, jag har lämnat in de sista uppgifterna i skolan, gått på stan med theoboi, fått en fin blomma av en ännu finare vän, ätit Ben and jerrys, druckit fanta jordgubb, lagat middag med min bror, spelat left4dead2, kollat på filmen titanic, skrattat, tittat in i väldigt många fina ögon, haft tanken på sommarlov i huvet hela tiden. jag är så taggad på livet just nu.
New in iaf, är 3 lack från ginatricot, ett jätte glittrigt, ett rosa skimmrande, och ett topplack, bilderna ger inte lacken rättvisa. Sen en hand cream och en mascara. gött.
Så är just hemkommen från Theo, haft så mysigt. Helt avslappnad och trött så ska städa mitt rum och sen sova, imorrn blire att sova länge som fan, sen gymma för att sen chilla gärnet. love.


RSS 2.0