NU ÅKER VI!

Yes, snart drar familjen ner till tågstationen, blir i stockholm över natten sen blire flyg till prag! tagga!

HALLO.

Ja asså, jag har ju bytt hårfärg och allt det där, så ska göra om bloggen, sa antar att den kommer se kaos ut ett tag,MenIaf.BildenÄrOrdeigerad,MenSkaGöraDetSnart.

DET ÄR JU SÅ.


YEAH.


OMFORMATERING.

ja usch, omformaterat datorn, massa uppdateringar och inställnigar och installeringar och skit. grr.
därför har jag inga bilder jag kan lägga upp. och inget redigering program heller. grr. kan inte heller flytta tillbaks mina bilder till datorn heller. det är så toomt. och sjuk är jag oxå, inte min dag idag. grr. PUSS!


FLEREXPONERING!


IDA!


MYS.

Hellu. just nu sitter jag och kollar på andra avenyn och dricker cola. Nice!
om typ 20 minuter kommer min bror hem med mat till mig, Max, mums!
och om typ nån timme kommer Ida hit och vi ska typ baka och kolla på film, dricka super god dricka och bara ha allmänt skoj!
jag har förövrigt stora planer för mitt hår så, weheartit.com är min bästa vän. många fina tjejer med brutalt snyggt Hår!

OTROLIGT FINA MÄNISKOR.



DAGENS WTF!

JA FAKTIST. såhär vah. jag skulle ladda upp 4 miljoner bilder på facebook. mmh! åsså var ju jag smart bah! kolla andra avenyn medans det laddar dåh!
men näääää. gick ju fan inte, för det vare ju facebook grejs! ehehe. just nurå iaf äralla bilder uppe och nu kan jag kolla på andra avenyn. nice.

SKA UT OCH RESA!

Ja, bilderna beskriver rätt bra vad jag med familj ska ut och göra! himla konstigt det här Men det ska bli så jääävla fräänt. taggad. alltså vi åker ner till stockholm tar flyget där i från till prag. från prag så åker vi till Auswitch sen blire kutnahora. kutnahora är en kryka som invändigt är dekorerad med mäniskosklett. typ 60 000 mäniskor dig ju i pesten så varför inte lixxom? tufft.

TAGGA!

Tja! här sitter jag och taggar! Klassen kommer hit ikväll och vi ska väll kolla på film lyssna på skit hög musik i studion och va allmänt as tuffa. Yea....Yea..Yeah..Ye...Yea...FUCK YEAH! Yeah. som du ser på sista bilden dåreah så blire lockigt hår ikväll. för jamenar hur intressant äre inte att veta det. och jag har ingen locktång. sug. ÄLSKADE PLATTTÅNG. nomnom. Skrillex – Scary Monsters And Nice Sprites TAGGGGGGGGGGGGGGAAAAHHH!


RSS 2.0