NU SKA JAG DÖDA ZOMBIES.


COCOLATE FUDGE BROWNIE.

Idag har jag bara legat sängen och kollat på 2 and a half men och ätit glass. <3

ANDY SIXX.


Jag vet att storlekarna på bilderna är sjukt fel, men iaf. Snyggare kille än andy får man ju leta länge efter.


FIN NALLE, GODIS, SMÄRTA.

Fick en himla fin Nalle av Ida idag, min brors tjej alltså. jag har inte kommit på nått namn än, men iaf nallen gjorde min dag, vart lixom lite piggare. Blir ingen yra i dag heller, halsfluss och yra går lixom inte ihop, tyvär.
imorse åkte jag in till sjukhuset och fick medicin, ForTheWin! ska bli friskast i världen. omnomnom. Mamma kom hem med godis till mig, snäll mamma. det Dåliga är ju att jag kan typ inte äta, haha. dör typ varja gång jag sväljer. jobbigt det där. Lite fail att jag börjar min blogg med en jävla massa skrivande om hur ont i halsen jag har. men det får ni la fan leva med. nu ska jag spela lite gitarr sen förhoppnings vis spela lite left 4 dead. Hörs senare!

BILDEN SÄGER ALLT.


VITAMINTABLETT OCH BIG BOI.

Ja nu sitter jag hemma efter en kväll på Yran. Kan väll säga att det var inte så jävla asum. fast lite kul endåå! jag är trött som fan och har dö ont i halsen och det blir ju sååklart bara värre och värre. sug.
Pappa tror att jag har halsfluss, har jag det så ska jag slå en vägg lr nått. Argh.
Jag gör allt för att inte behöva vakna i morrn med sepe ont i halsen. just därför dricker jag vitamintablett. duvet, en sån där bruustablett. ja. ska spela sen ska jag sova. Godnatt!                                                                                                                 




 Big boi.The ark.

BLEV LITE HAPPY.

Titta, en blogg jag läser, hon e förövrigt ganska snygg. men iaf. Kolla, hon köpte precis lika skor som jag, tufft! dom e såå bäst. love.

OREDIGERAT, HALS ONT OCH BÄSTA BROR.

Typ godmorgon här sitter jag helt ofixad och den underbara känslan av när värktabletter hjälper. i dag vaknade jag av att jag hade så ont i halsen så jag trodde jag skulle dö. allvarligt, fan vad ont jag hade. och så ont hade jag från 8 i morse till typ nyss, då tog jag massa värktabletter, åh så underbart. jag hade feber oxå, fast bara lite. den känns inte längre. vilken tur. Aja, snart ska jag dra ner i duschen och tvätta bort den "sjuka sanna" ska blii frisk tills ikväll för då äre Big Boi på YRAN! asum. och nyss kom min bror hem från stan, och då hade han med sig 2 stycken jätte söta cola zero burkar till mig, han är bäst.  Mamma och Pappa är nån stans typ 11 mil här i från på nån jakt och fiske mässa, dom frågade mig om jag skulle med, hahah ja för jakt och fiske är ju preciis min grej, hah Noot!  jag måste fäga håret oxå, drygt de där. Har får ni lite random bilder jag tog nyss, Cola burkarna måste man bara älska. och kontrasten mellan halsbanden i mitten, Cupcake och rakblad. Fint.

LAGOMT TRÖTT EFTER AS KUL NATT.

Yepp! Igår kväll så sprang jag runt som en gaalning för att hitta Kompisar på stan. såå jävla mkt folk det är här under Yran asså, heeelt ofattbart. men det är så Asum. Men iaf, till slut så såg jag folk jag kände!
vi körde lite dancee i badhusparken innan vi gick över till frösön till gay grillen, det typ sög så jag Mukk och Lina drog till STATOIL! och köpte KAKOR och choklaad och coola! mums. fast linas kakor smakade havre, och jag är lixom ingen hest. Tyvär så hade jag inte med mig kameran så inga bilder bleev det. ska inte glömma den nästa gång. loovar! jag stör mig på att den finns kakor som smakar hest, lr ah. Ska försöka glömma hestkakorna nu. sen efter lek på östberg så åker vi hem till mig och sover lr ah kollar på film badar i poolen typ runt 3 och duschar, asum. skulle upp runt 9 oxå för jag skulle klippa mig, dö jobbigt att kliva upp så tidigt! woho, men nu har jag finast hår så jag är nöjd iaf!
   svaaaamp BOB<3 <------- svampbob.


Älsklingar.


Woho!


Hej! nu sitter jag har mitt i natten och är superglad över att underbara Nina, som hjälp mig hur mkt som hällst med att fixa bloggen. jag är ju tyvär så dålig på det här just nu så jag kan inte länke hennes blogg på ett asum sätt så det får faktist vänta, blir så mkt bättre då. Min bror sitter i rummet bervid och lyssnar på "epic sax guy" den ska jag lägga in i bloggen nån gång, när jag kan det,, ojojoj mkt att lära nu känner jag.

thihi, tjarå!


RSS 2.0