BILDLÖSTJÄVLAINLÄGG.

Hei, ska ut på fjället med klassen, och jag har noll inspration till bilder just nu.. så bloggar nångång när jag har lust. HaDetBra.

BARA FÖR ATT JAG ÄLKAR DEN HÄR LÅTEN.


TOMTEBLOSS.<3

 Theofårmassapsykbrytpåtomtebloss,hopparruntochskriker,typ.Sött.
vill du komma och tända tomtebloss med mig? <3

DET DÄR HÄR SUPER KUL.

(togkortpåfilmenvikolladepå.)

SPONTAN KÖP. 1099 KR.


EPIC SAX GUY 10 HOURS <3


LÄNGTAR!

 Bilr så jävla fint de hära.

SHADOWBUFFER OCH HALLONSODA!

YeahBraDag!

MICKANGIRL!

Yeah Mickan kommer hit snart. asum asum! vi ska dra ner På stan och kööpa saker troligen! tufft! sen bliire fiiiilm! nice dag dehär. hörs senare bitches! 

KVÄLLSFIKA MOTHERFUCKERS!

Precis just nu keeekar jag de på bilden,, och Kladdar lite på pappret under och sen lyssnar jag påBring Me The Horizon – Memorial ! Mysig låt de där, lr man kanske ska kalla intro till Bring Me The Horizon – Blessed With A Curse För dom sitter lixom ihop på nått sätt! tufft!

JUST NU VILL JAG HA DET HÄR.


KLOCKAN ÄR MITT I NATTEN.


Kim och Mats kom hit runt 1 och nyss drog dom så Nu Ska jag sätta mig i sängen och kolla på Andra Avenyn och äta glass. Love.

THEOBOii IS HERE!

Ändrade planer för kvällen! fick en uppenbarelse när jag stod i duschen och duschade... att jag skulle ringa till theoboii! och det gjorde jag fan! FETT!
skon är inte dit klippt, utan jag kastar den mot kameran och theoboi får psykbryt såå, tufft.

MIN KVÄLL SER UT SÅHÄR.

Ja, ikväll så ser det ut så här.. 
Ensam på mitt rum och kolla massa andra avenyn avsnitt, äta godis, erkänn fett busigt?
eftersom det inte är lördag, men jag tar min lördag idag ist. fint. :D

SAKER SOM KOSTAT PENGAR.


Yes! en ny Plattång, min gammla plattade inte.. såå 695 kr kostar deen då finns överallt, den är grym. Tack till Mamma! ( annars äre väll bara fake töjningar, ante... asså va fan, ni ser väll ändå vad det är på bilderna! :3

STÄDAT.


LOCKAR <3


NU BLIR DET SÅ DÄR RANDOM IGEN.

Jaa Precis.
Jag är Fett trött och har sjuuk träningsvärk efter thaiboxningen igår. fett kul vare. Men iaf, jag är lite frustrerad att jag inte har min Älskade Kamera med mig, och jag längtar värkligen tills jag fixa ett batteri till den analoga skönheten, åh taggad! Jag har bara en liten digital rosa skit kamera med mig just nu, den är ful och dålig.
Aja, i morrn kommer jag ju hem igen och får Leka med kamerorna! ASUM!
Men innan jag sätter mig på bussen i morrn så ska jag rida, så underbart.Häst.Jag är inte Taggad på att åka buss i
5timmarFaktist.TittaVadFulDenÄr.


INGEN KAMERA.

Hej, jag glömmde systemkameran hemma så blir inte nå bloggande, en blogg utan bra bilder är inte kul.. såå när jag kommer hem ska jag fota som faen! wohoo, saknar kameran sjukt mkt! har varit i borlänge idag btw, kööptsaker!                                                       Randooooooombiiiiild!

SHOPPING OCH MIN NYA ÄLSKLING.


Praktisk liten snygg väska.Plats med allt man behööver. ipod mobil Ppiller och plånbok. Älskart!
Love. Canon Eos 600. analog.Bara bäst. Min underbara Pappa ägde den tills idag när jag hitta den. Kanon!
TuffaSudd. Bara Tufft helt enkelt. Så Grymma.
FinFina. äkta plast, kostade en förmögenhet! hela 39 Kronor!

JAG GJORDE AS FINT.

hellu. jag gjorde jätte fint inlägg och allt tog as lång tid sen fela allt och jag orkar inte göra om. imorrn åker jag iaf till mora och jag kommer ha datorn, men tror inte att det blir så mkt bloggande.får se det då.men iaf. trött tjej nu.SkaPackaOchDuschaNu.PussHej.(MinBrorOchJagStårFörBildenIdag.) 

SÖTA SAKER PÅ BESÖK.

NovaOchAngelaÄrHärNu.

BRB STOCKHOLM!

Jepp, nu lr snart, runt 3. drar jag och TheoBoi och MiaGirl (hans Mamma:3) till Stockhooolm! Fett!
blir grönan och shopping och och ja typ det! Har inte tillgång till dator då, men kommer ju hem på måndagkväll!
tuff.FettCoolListaJagGjordeIGåår!

IDAG HAR JAG LEKT FRISÖR!

<--FettSötIdaPåStudenten! <----FettCooLIda!

JAG ÄR OZZY.

Ozzy Osbourne. Jävla sköön snubbe det där. läser hans bok nu, tuff.
tänkte först inte dra in till stan idag, men blev ju så endå, och bra är ju det! har köpt ett sugrör, hårspray, vatten ooch natuur godis! omnomnom. Rästen av den här natten ska jag sitta i min säng med favorit skjortan som jag fått av Theoboi, ska läsa boken, lyssna på musik i starwars lurarna, och bara vänta på att bli trött. Mys.
Sunrise Avenue – Hollywood Hills <---- Hörde den på bussen, och bara 'åååh vilken fin låt' men visste ju inte vad den hette, jobbigt när det händer asså. men iaf.. Spotify premium=söka på hollywood, och bah BAAAM så visste jag vad den hette.Lyssnar på den hela tiden nu. inte rikigt de jag brukar lyssna på men iaf. Så intressant. Godnatt.

RANDOM PRAT.

Yeees. nu ska jag va lite random.
Filmkvällen var så JÄVLA asum, samtidigt då var det aaas läskigt och jääätte trevligt.
måste göra om de där... men iaf Idag har jag varit med mickan och vi spelade EYE TOY (stavas det så?) vilken jäävla nostalgikick asså. grymt kul. och vi käka chokladglass, nomnomnom.. och nu ikväll så har jag suttit med min bror och ida och spelat kort och pratat spöken. fint. Och i morrn är det kompisträff på stan, ska bli kuuul. ska troligt vis ta med mig kameeran. sen på tordag draar jag till stockhoolm. grönan och shopping med theoboi. så jäävla bra. taggad! kom ju nyss på att det är typ bara 3 veckor kvar på sommarlovet. det svider ju lite när man tänker på't. men samtidigt så ska det bli heelt jävla underbart att få komma tillbaks till vardagen, saknar den lite faktist. att åka buss på morgon med skön musik i hörlurarna är ju faktist sjukt asum. gillart. jag börjar bli galen, hur i helvete kan jag sakna det jag hatar som mäst igentligen? galet. Aja det blir säkert heelt kanon.
Nä nu ska jag lägga mig för jag ska upp tidigt i morrn,, lr ah runt 11. skit samma! ha det så jävla bra så...argh patetiskt det är att skriva sådär. Godnatt!
Avslutar med en bild jag tog när jag var jätte stressad. det är inte vanligt att man tar systemkameran och tar en enda bild. men så blev det idag. På bilder brevid spegeln är det jag/pappa sen jag/theo sen jag/Bror sen jag/mickan. rätt simpelt. asum.

*DÖÖÖÖR*


KARAMELL KUNGEN ÄR MIN BÄSTAVÄN.

TogMedMigBrorsanPåStatoilOchKöpteGodis.Omnomnomnom.InattSkaJagkollaAndraAvenynOchFörhoppnningsvisSpelaLeft4Dead2.Soooft!Kram!

TAGGAR FILMKVÄLL MED TUFFA MÄNISKOR.

idag är jag rosa och svart. typ precis som alla andra dagar... som man ser på första bilden så måste jag städa. och bilden i mitten ser man mina jätte fina strumpor.

JAG FÖRSÖKTE.

Jepp jag bloggade igår, men inteernet dog. så då vart jag förbannd och sov hos theo. Jordgubbar plockade vi.nomnom åh, så jääkla kul hade vi.

I'M SO SMART. *Beep*

Jepp idag har man spontat åkt till ikea, och jag kom nyss hem. Det vart lite små grejer, och det bästa av allt var ju såklart att jag hittade star wars hörlurarna. kärlek till dom. Bättre bild kommer om nån dag.
nu är jag jätte trött så ska troligen gå och lägga mig snaart.
och har ni tänkt på hur sjuuukt gott det är med iskallt vatten? nä, inte jag heller.

KramHej!

 

JAG SER UT SÅHÄR IDAG. KONSTIGA BILDER.

 

EN DÅLIG BILD PÅ MINA NYA ÄLSKLINGAR.

Dom är jätte svarta egentligen. sjukt fina är dom. gå in på nelly.com och se om du hittar några fina skor för extremt lite pengar!

Things I can't control takin' over me.


HJÄRTA.

The Cranberries – Zombie    <----- Fin låt.

JÄTTE SÖTT BARN I BADHUSPARKEN.

Var ute på sjön med mamma och pappa idag, och vi skulle köpa glass i badhuspraken dårå.
Jag och mamma gick in och köpte glass precis som folk i allmänhet brukar göra och när vi kommer ut så är det en unge vid nått bord som skriker rakt ut "TITTA MAMMA! ROOOSAA!"  ja då var det min Lugg han hade sätt.
Det är det som är så jävla asum med att ha rosa hår, alla söta barn som kollar och säger till föräldrarna. sött.

Ja annars i dag så har jag varit väldigt glad, Jag har lixom inte ont i halsen längre, underbart. Ätit glass, ännu mer glass, och massa bullar mamma bakat. omnomnom. Just nu är min bror på willys och köper Powerking till mig. Han är väldigt bra min bror. Tycker om honom Massor.

Hörlurarna här nedanför, jag skulle typ döda för att få dom.

RANDOM BILDER.

Lite bilder som ger mig lust att fixa håret. Och ta på mig snygga Kläder, Och hitta mitt Jätte Fina halsband. Min borste är bäst. Hjärta.


SVAR TILL "K".

K om FÖRSÖKER ATT FÖRSTÅ.:
du har tänkt till ser jag:)
tycker likadant;)
men däremot att fira Ett år är väl nåt speciellet att fira?? eller?


svar:  Hur länge man varit tillsamman spelar ingen roll, det kan va Fem månader till Fyra År, det spelar lixom ingen roll. det  jag är ute efter att få veta är vad är det egentligen man firar?


FÖRSÖKER ATT FÖRSTÅ.

Det finns en sak jag värkligen inte förstår. det är det här med att fira månad efter månad i ett förhållande.
tex om man firar 5 månader, då firar man ju lixom man att man orkat med varandra i 5 månader. lr har jag fel?
lr firar man för att man bara har nånting att fira? lr är det så spc som alla värkar tycka?
nu har ju inte jag rikigt fattat det där än efter som jag inte haft nått spc lyckat förhållande.
Om jag känner mig själv rätt skulle jag väll antagligen pussa extra mkt på min Kärlek om det gått en månad lr fem månader. men jag förstår fortfarande inte. vad firar man?


Hjärta.



RSS 2.0