BLOGGARINTEGUDVADJAGÄRELAKFÖRLÅT

JAG LIDER AV TANDSTÄLLNINGSBESVÄR OCH PLUGGAR BARA. FELÅT.

BATTLESHIP

Just nu ser det ut så här på mitt skrivbord, pluggar. I alla ämnen. Samtidigt.
Idag har jag hjälp mamma för det mesta, tagit ut utemöblerna och städat alltanen, och tvättstugan. YaY!
Har även gymmat och pluggat. effektiv.
Igår kväll gick ju jag somsagt till Theo och direkt när jag kom innan för dörren så blev det bästemmt att vi skulle på bio. Det stod mellen 'hunger games' 'battleship' och 'american pie'. Efter många försök av "singla slant" så blev det Battleship, helt klart bästa filmen jag har sätt. Sinnessjukt bra film, rekomenderar verkligen.
Ska plugga vidare nurå, Kungligt!

DEEP DOWN DETOX

Varit på stan med Theoboi idag, Inget speciellt inhandlades, ansiktsmasken på bilden är det bästa genom tiderna. Helt underbar är den, så köpte den då. Tog nyss ut kladdkakan ur ungnen, mamma har planerat tre rätters idag, så gjorde efterrätten nu.
Nu ska jag skriva en konstruktions beskrivning och dokumentation på en panflöjt. Ibland förstår man inte alls varför man gör vissa saker i skolan, en panflöjt liksom. Sen drar jag vidare till Theo igen. Skriver senare, om jag finner någonting intressnat. (älska det vackra språket och meningsuppbyggnaderna man har när man bloggar...)

PENGAR

Sitter just nu och 'shoppar'. Rättare sagt så är jag inne på nåra hemsidor och klickar allt jag vill ha till kundkorgen för att sen klicka ner hela sidan och drömma om allt jag ville ha. Imorrn blir det iaf stan, ska förhoppningsvis köpa massor, inte shoppat på evigheter känns det som. Tagga!
ska beställa lite grejer också, smink och sånt där nödvändigt. kuuungligt.
[Fint med ett bildlöst inlägg, yeah.]

VÄRLDENS BÄSTA MAMMA

Varit hemma idag. Min älskade mamma kom hem vivas concealer+ Borste. Concealer borsten ska alltid va i syntet. jag har nummer 202 på borsten, den var asum. har redan hunnit testat den, bästa. Så ska fortsätta sminka mig och se hur det blir med puder och grejer, kanon!

NAILS

Tänkte tipsa om ginatricot nagellack, två lager och sen topplack på det så är det snyggt i minst en vecka och färgerna är så sjukt snygga, på bilden är det mina favoriter. Det bästa är ju att dom bara kostar 40 kr st.
Förövrigt så har jag varit hemma idag också, så korkad som jag är så har jag städat som en galning i 5 timmar, först mitt rum sen torka golv i alla rum, städa köket och hjälp min bror med hans rum. uh, så trött. Men så värt det, Mamma blev glad och vi käkade MAX, chicken classic. Mums.

SJUKLING

Igår kände jag hela dagen hur kroppen tappade ork, blev bara sjukare och sjukare. Vaknade upp idag och var ännu sjukare. Just nu sitter jag och kollar runt på lite nytt smink, är taggad som satan på makeupstores 'cover all mix' men funderar ärligt på om jag ska köpa viva la divas (budget som fan) 'cover all'. Concealer har jag inte förstått mig på rikigt än och då känns det ovärt att köpa MUS på runt 300 kr.  Så hoppas på att mamma ser det här och kanske svänger förbi på nån butik och handlar vivaladivas till sin sjuka dotter. skämtosido!
Nu ska jag ta tag i lite skolarbete så jag får det gjort, så jag ikväll kan ligga och kolla på The O.C. Helt klar bästa serien!

PLUGGAR PLUGGARE PLUGGAST

Tog en paus i pluggandet och tänkte visa mössan mamma stickade av garnet vi köpte. Den blev himla skön asså. Ska skriva klart engelska talet nu och spela in det, sen ska jag skriva en bok reciension och sen om jag hinner blir det gymmet [HOPPAS HOPPAS] skolan går ju tyvärr först. Hinner jag inte så är det ju bara att gymma imorrn, för då har jag ju gjort det vikigaste skolarbetet. Smaart tjej.

SÖNDAG

Hej min vänner, idag är det ju den där söndagen som är sista lov dagen så i dag har jag bara chillat och väntat ut dagen, snart är det läggdags så nu ska jag plugga och städa. Jag fattar inte varför jag inte har gjort det fören nu, då hade jag ju kunna chillat nu istället. Är man dum så är man.
Har inte tagit nå vättiga bilder idag så fick bli lite av dem bästa citaten som existerar. Like Like.

LÖRDAGSMYS

Imorse gick jag och mamma på en promenad sen styrkepass på gymmet och sen cykla till stan så vi ville käka glass ikväll dåh, så nyss va jag och mamma på Maxi oxh köpte glass, hallon sorbet och mintglass med choklad. Helt klart dom bästa glassarna, och sen hardtopping som är så sjukt gott. Dessutom så blir mössan mamma stickar sjukt bra. glad tjej. Nu blir det soffan och kolla på madagaskar pingvinerna, underbra är dom!

NEW IN

Dags att ta tag i bloggen (sagt det minst femhundra gånger) tycker ju att det är sjukt kul ju. Iallafall. Varit i mora nu på lovet och kom hem igår och direkt träffade jag Theoboi, cyklade runt lite och kollade film, underbar kväll.
Bilderna här ovanför så är det linnen från carlings[179 svenska kronor styck] köpte det blå på kupolen i borlänge och vart rikigt in love med det så köpte 2 till idag då, sen garnet ska min underbara mamma sticka mössor åt mig, älskar det vinröda garnet massor.
Ringarna kommer från HM [ca 70 kr för 3 ringar]

HEMMAKVÄLL

Jag och mamma tog en promenad till stan och hyrde massa filmer, så nu blir det film maraton. Med förhoppnings vis bra filmer!

VI KÖR PÅ BRUSIGT

Ungefär så här ser min dag ut idag. Läsa, gymma, äta godis och hoppas på sol.
Som ni ser så är min design betydligt mycket snyggare än den förra, Nina [allaboutnina.blogg.se] hjälpte mig med den, HTMLninja är vad hon är!
Så nu hoppas jag att motivationen håller i sig, så jag fortsätter blogga!

Teeest



RSS 2.0